Çalışma hayatını düzenleyen ve denetleyen, sosyal güvenliği yaygınlaştırıcı tedbirleri içeren mevzuatı ve Yüksek Mahkeme Kararları'nı en kapsamlı haliyle takip edin
Firma sahibi, mavi ve beyaz yakalı tüm çalışanlar, bordro ve özlük işleri departmanları, danışmanlık firmaları, avukatlar, mali müşavirler, finans ve muhasebe yöneticileri, bağımsız denetim şirketleri gibi çok geniş meslek grubunun doğrudan kullanımındadır.
Mevbank Neo Sosyal Güvenlik paketi, günlük olarak sürekli takip edilmesi gereken, cezai işleme neden olacak teşvik ve benzeri değişimlerin anlık olarak bilgilendirilmesini hem mail yolu ile hem de mobil bildirim olarak alabilme imkanı tanır.
Konusunda uzman olan akademisyenlerin yorumladığı İş Hukuku Mevzuatı, bahsedilen konunun içeriğinin tam olarak netleşmesi ve yapılması gereken hamlelerin size maddeler ile size sunulması ile hem size size zaman kazandırır hem de hata payınızı sıfırlar.
4857 sayılı İş Kanunu ve bu Kanun’a ait gerekçe, İş Sözleşmeleri, İşe İade Davaları, İşçilik Hakları, Ücret, İzinler, Kıdem Tazminatı, İş Hukuku ile İlgili Borçlar Kanunu Hükümleri ve daha fazlasını bu seride en güncel şekliyle takip edebilirsiniz. Ayrıca 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kanunu ve bu Kanun’a ait gerekçe; İş Kazası ve Meslek Hastalıkları, Risk Değerlendirmesi, İşyeri Tehlike Sınıfları, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulları, İşverenin Yükümlülükleri ve İdari Cezalar ve ilgili Yargıtay Kararları ile en güncel bilgiye ulaşabilir, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.
6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu ile bu Kanun’a ait gerekçe ve ilgili mevzuat, 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu ve ilgili mevzuat, İşçilerin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na Bildirilmesi hakkında Mevzuat ve daha fazlası bu serimizde en güncel hali ile sizlere sunulur.
2709 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Anayasa Mahkemesi’nin Kuruluşu ve Yargılama Usulleri Hakkında Kanun, 2797 sayılı Yargıtay Kanunu ve ilgili mevzuat, 2575 sayılı Danıştay Kanunu ve ilgili mevzuat, 2576 sayılı Bölge İdare Mahkemeleri, 2577 sayılı İdare Mahkemeleri ve Vergi Mahkemelerinin Kuruluşu ve Görevleri Hakkında Kanun ile İdari Yargılama Usulü Kanunu ve ilgili mevzuat, Uyuşmazlık Mahkemesi Kanunu, İş Mahkemeleri Kanunu, Tebligat Kanunu ve ilgili mevzuat ve daha fazlasını bu serimizden takip edebilirsiniz.
5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve bu Kanun’a ait gerekçe, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu (SSK), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kanunu ve ilgili Mevzuat, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile ilgili Bakanlar Kurulu Kararları ile birlikte 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu ve ilgili mevzuat, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun bu yayınımızla ilgili yürürlükteki bütün genelgeleri, 1479 sayılı Bağ-Kur Kanunu kapsamında olan sigortalılarla ilgili mevzuat bu seri kapsamındadır.
1 tıkla, maddeyle ilgili tüm ikincil mevzuata, makalelerine Yargıtay ve Danıştay kararlarına, özelgelere ve kurul kararlarına kolayca erişebilirsiniz
Belge üzerinde gördüğünüz mavi zarflar ilgili kısmın değiştirilmeden önceki hallerini ve konuya ilişkin uzman açıklamalarını gösterir
Başlangıç ve bitiş tarihlerini seçip, yayın grubu ve belge tipinini filtreleyebilir, incelemelerde bulunabilirsiniz.
Belge İşlemleri menüsünden belge geçmişini ve değişen bölümleri pratik bir şekilde görüntülemenize olanak tanır. Renklendirmeler sayesinde değişiklik yapılan bölümlere, maddenin eski haline ve başka bir belgeye yönlendirmeler ile kapsamlı bir çalışma sunar.
Bu ikona tıklayara maddeye ilişkin kişisel notlarınızı ekleyebilirsiniz
Sosyal Güvenlik alanında sık değişen mevzuat, zaman zaman İnsan Kaynakları uzmanlarının hata yapmasına neden olabilmektedir. Mevzuatların doğru takibi ve doğru yönetilmesi konusunda yapılan hatalar, önemli sonuçlar doğurabilir ve ağır idari para cezalarına sebebiyet verebilir. Bu modül, İnsan Kaynakları uzmanlarının gerek iş veren gerek çalışan tarafından tüm hukuki süreçlere hakim olması ve mevzuat değişikliklerinden anında haberdar olması adına önemli, güncel ve kapsamlı bir kaynaktır.
4857 sayılı İş Kanunu ve bu Kanun’a ait gerekçe, İş Sözleşmeleri, İşe İade Davaları, İşçilik Hakları, Ücret, İzinler, Kıdem Tazminatı, İş Hukuku ile İlgili Borçlar Kanunu Hükümleri ve daha fazlasını bu seride en güncel şekliyle takip edebileceğiniz güvenilir bir kaynaktır. Ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kanunu ve ilgili Mevzuat da her zaman elinizin altındadır.
Mevbank Neo Sosyal Güvenlik paketi, günlük olarak sürekli takip edilmesi gereken, cezai işleme neden olacak teşvik ve benzeri değişimlerin anlık olarak bilgilendirilmesini hem mail yolu ile hem de mobil bildirim olarak alabilme imkanı tanıyarak size zaman kazandırır.
5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve bu Kanun’a ait gerekçe, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu (SSK), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kanunu ve ilgili Mevzuat, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile ilgili Bakanlar Kurulu Kararları ile birlikte 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu ve ilgili mevzuat, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun bu yayınımızla ilgili yürürlükteki bütün genelgeleri, 1479 sayılı Bağ-Kur Kanunu kapsamında olan sigortalılarla ilgili mevzuat bu seri kapsamındadır.
İş Hukuku Mevzuatı, Yüksek Mahkemeler Mevzuatı ve Sosyal Sigortalar Mevzuatını en güncel hali ile takip edebileceğiniz güvenilir mevzuat asistanınızdır. Mobil uygulama sayesinde takip etmek istediğiniz serileri seçerek, seçtiğiniz belgeler ile ilgili değişiklikleri bildirim olarak alabilirsiniz.
Mevbank Neo Sosyal Güvenlik modülü hakkında en çok merak edilenleri ve bugüne kadar en sık aldığımız soruların cevaplarını sizin için derledik.
İnsan Kaynakları Uzmanları, Mali Müşavirler, Serbest Muhasebeciler, Finans ve muhasebe yöneticileri, Bağımsız denetim şirketleri, Akademisyenle ve Avukatlar faydalanabilir.
Mevbank Neo Sosyal Güvenlik Mevzuat Setimizde bulunan İş Hukuku Mevzuatından hem İş Kanunu hem de İSG Kanuna erişiminiz olacaktır.
Ürünü satın aldıktan sonra Kanun, Yönetmelik, Tebliğlere ek olarak ikincil mevzuata erişiminiz mümkün olacaktır. İlgili kanun maddesindeki “zincir ikonu”ndan Yargıtay Kararları, Danıştay Kararları, Lebib Yalkın Dergi Makaleleri, Kamu sitelerinden yayınlanan makalaler, Özelgeler, AYM Kararları gibi diğer belgelere de erişiminiz mümkün olacaktır.
Arayıp bulamadığınız belgeler olursa mesai saatleri (09:00-17:30) içerisinde mevzuat uzmanlarımızı telefonla arayabilirsiniz. Ya da e-posta (uzman@lebibyalkin.com.tr) yoluyla sorularınızı bize iletebilirsiniz.
Mevzuat değişikliklerini ne sıklıkta almak istediğini kullanıcılar belirleyebilirler. Abonesi olduğunuz mevzuat serilerini haftalık ya da günlük olarak e-posta yoluyla sizlere iletiyoruz. Ayrıca Mobil uygulamamız üzerinden mevzuat değişikliklerini bildirim olarak alabilirsiniz. Kişiselleştirme ayarları yapıldıktan sonra belge bazında olan değişiklikler sizlere özel olarak anlık bildirimlerle iletilecektir.
Evet, uzmanlarımızın İş Kanunu ve İSG Kanununa bağlı yönetmelik ve tebliğlerde belgeyi açtıktan sonraki “yeşil adam ikonu”ndan uzman görüşü notlarına erişim sağlayabilirsiniz.
HEMEN ARA
0 (212) 282 39 00
Türkiye’nin en seçkin firmalarının ve çeşitli meslek gruplarından profesyonellerin tercihi olmaktan gurur duyuyoruz.
Tek kaynaktan mevzuat, yargı kararları, özelgeler ve uzman makalelerine erişim imkanı ile Mevbank Neo abonesi olarak, takip etmek istediğiniz mevzuat serilerine en güncel haliyle anında ulaşın.
Mevbank Neo hakkında detaylı bilgi almak, iş süreçlerinize hız ve verimlilik katacak kullanıcı dostu özelliklerini keşfetmek için formu doldurun, sizi arayalım!