ISO; Gıda Güvenliği, çevre, kalite, bilgi güvenliği gibi çeşitli konularda yönetim sistemi standartları yayımlamıştır. Tüm standartlar ortak unsurlar içermesine rağmen uygulama aşamasında bazı karışıklıklar ve zorluklar meydana gelmekteydi. Bu sebepten ISO ANNEX SL gereksinimleri doğrultusunda Yüksek seviye Standart yapısı oluşturulmuştur. Oluşturulan bu yapı sayesinde tüm yönetim sistemi standartlarında aynı tanım ve başlıklar yer almaktadır.
ISO Sistemlerinde ki en belirgin Özellik Risk Tabanlı bir yaklaşımdır. Bu yaklaşım, kuruluşların etkilendiği iç ve dış hususlar nedeniyle maruz kaldıkları risklerin; tanımlanmasını, değerlendirilmesini ve uygun önlemlerin alınmasını gerektirmektedir.
* Eğitim tutarı KDV hariçtir.
* KDV oranımız %20'dir.
* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.
* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.
* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
* Eğitim tutarı KDV hariçtir.
* KDV oranımız %20'dir.
* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.
* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.
* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
* Eğitim tutarı KDV hariçtir.
* KDV oranımız %20'dir.
* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.
* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.
* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Selçuk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden 2007 yılında mezun olmuştur. Baharat/ Katkı Maddeleri ve Et sektöründe Satın Alma, Üretim ve Kalite Departmanlarında 7 yıl çalışmıştır. 2. Taraf denetimleri olarak (çoğunlukla Ulusal Market) 1.500’ün üzerinde Gıda ve Gıda ile temas eden malzeme üreten işletmeleri denetlemiştir.
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri konusunda Uzman Olan Hakkı Ağırbaş, BRCGS FOOD V.8, BRCGS IOP V.6, FSSC 22000 V.5.1, FSPCA-PSQI, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ve ISO 22000:2018 Baş denetçilik sertifikalarına sahiptir. Birçok firmaya Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri kurma konusunda aktif olarak rol almıştır.
* Eğitim tutarı KDV hariçtir.
* KDV oranımız %20'dir.
* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.
* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.
* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Kalite Yöneticileri, Gıda Mühendisleri, Denetçiler
* Eğitim tutarı KDV hariçtir.
* KDV oranımız %20'dir.
* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.
* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.
* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
• Yönetim Sistemleri • Gıda Etiketleme • Gıda Mevzuatı
Yandaki formu doldurduğunuzda, eğitim talebiniz tarafımıza ulaşacak ve ilgili eğitim için ön kaydınız oluşturulacaktır. Sonrasında Müşteri Temsilcilerimiz sizinle iletişime geçerek eğitim tarihi ve ücret konusunda sizi bilgilendirecektir.