Akademi

BRCGS FOOD V9 İLE GELEN DEĞİŞİKLİKLER VE GEÇİŞ SÜRECİ EĞİTİMİ

BRCGS FOOD V9 İLE GELEN DEĞİŞİKLİKLER VE GEÇİŞ SÜRECİ EĞİTİMİ ONLİNE

İlk olarak 1998 yılında yayınlanan BRC Food Gıda Güvenliği standardı, gıda üreticilerinin HACCP, izlenebilirlik, gıda sahtekarlığını önleme, yönetim taahhüdü ve gıda güvenliği kültürü dahil olmak üzere çok çeşitli alanlara odaklanmalarına yardımcı olmaktadır. BRCGS FOOD standartdı bugün 130 ülkede 30 binin üzerinde tesis tarafından kullanılan, Gıda Güvenliği konusunda en çok bilinen standartlardan biri haline gelmiştir.

BRCGS FOOD'un yeni versiyonu 1 Ağustos 2022'de yayınlandı ve BRCGS FOOD sertifikası sahiplerine geçiş için 6 aylık bir süre tanındı. Bu süre 1 Şubat 2023 tarihinde sona ermektedir. V9 versiyonunda standarttaki şu ana kadar olan en köklü değişiklikler yapılmıştır. Gerçekleştireceğimiz online canlı eğitimimizde BRCGS FOOD sistemine geçmek isteyen ya da önceki versiyondan V9 versiyonuna geçiş yapmak isteyen firmalar için standardın gerekliliklerinin paylaşılması, önceki versiyon ile arasındaki farkların aktarılması ve katılımcılarımızdan gelen soruların cevaplanması sağlanacaktır.

* Eğitim tutarı KDV hariçtir.

* KDV oranımız %20'dir.

* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.

* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim Programı

* Eğitim tutarı KDV hariçtir.

* KDV oranımız %20'dir.

* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.

* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim İçeriği

  • Uluslararası Gıda Güvenliği Standartları
  • BRCFS Gıda Güvenliği Standardının Geçmişi ve Kapsamı, CIES ve GFSI ile BRCGS Standart İçeriği
  • Bölüm I. Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
  • Bölüm II. Gereklilikler
  • Temel Gereklilikler – Renk Kodlu Gereklilik Sistemi
  • Standardın Bölümleri:
  1. Üst Yönetimin Taahhüdü
  2. Gıda Güvenliği Planı – HACCP
  3. Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemi
  4. Tesis Standartları
  5. Ürün Kontrolü
  6. Proses Kontrolü
  7. Personel
  8. Üretim Risk Alanları: yüksek-risk, yüksek-dikkat ve ortam şartlarında yüksek dikkat
  9. Ticareti yapılan ürünler için gereklilikler

* Eğitim tutarı KDV hariçtir.

* KDV oranımız %20'dir.

* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.

* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

EĞİTİMCİ

Hakkı Ağırbaş

Hakkı Ağırbaş

Selçuk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden 2007 yılında mezun olmuştur. Baharat/ Katkı Maddeleri ve Et sektöründe Satın Alma, Üretim ve Kalite Departmanlarında 7 yıl çalışmıştır. 2. Taraf denetimleri olarak (çoğunlukla Ulusal Market) 1.500’ün üzerinde Gıda ve Gıda ile temas eden malzeme üreten işletmeleri denetlemiştir.
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri konusunda Uzman Olan Hakkı Ağırbaş, BRCGS FOOD V.8, BRCGS IOP V.6, FSSC 22000 V.5.1, FSPCA-PSQI, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ve ISO 22000:2018 Baş denetçilik sertifikalarına sahiptir. Birçok firmaya Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri kurma konusunda aktif olarak rol almıştır.

 

* Eğitim tutarı KDV hariçtir.

* KDV oranımız %20'dir.

* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.

* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Standart revizyonu hakkında bilgi almak isteyen, mevcut bilgilerini güncellemek ve uygulamalarını geliştirmek isteyen gıda sektörü çalışanları / yöneticileri, gıda üreticileri. Eğitim katılım sağlayanların daha önce Temel HACCP eğitimi almış olmaları gerekmekle birlikte BRCGS FOOD V.8 hakkında bilgi sahibi olmaları tavsiye edilmektedir.

* Eğitim tutarı KDV hariçtir.

* KDV oranımız %20'dir.

* Eğitime katılabilmek için tarihinden önce ödeme yapmanız ve ödeme dekontunu akademi@lebibyalkin.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

* Eğitim tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptal ve iade talepleri kabul edilmemektedir.

* Genel koşullar ve eğitim işleyişi ile ilgili sorularınız için akademi@lebibyalkin.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

• Yönetim Sistemleri

  • Hakkı Ağırbaş

Yandaki Formu Doldurarak Eğitimimize Ön Kayıt Yaptırabilirsiniz…

Yandaki formu doldurduğunuzda, eğitim talebiniz tarafımıza ulaşacak ve ilgili eğitim için ön kaydınız oluşturulacaktır. Sonrasında Müşteri Temsilcilerimiz sizinle iletişime geçerek eğitim tarihi ve ücret konusunda sizi bilgilendirecektir.

Eğitimlerimizden Haberdar Olun