Mevbank Neo'dan Aradığınız Karara Hızlıca Ulaşın!

Mevbank Neo'dan Aradığınız Karara Hızlıca Ulaşın!

10 Mayıs 2024
Diğer     Yazılarımız     Mevbank Neo    

Mevzuat ve İçtihat Programı Mevbank Neo'dan istediğiniz karara hızlıca ulaşabilirsiniz! Sürekli güncellenen mevzuat, günden güne zenginleşen içtihatlar içerisinde aradıklarınızı bulamıyor olabilirsiniz. 

Mevbank Neo'nun kullanıcı uyumu ile geliştirilmiş Yeni Nesil Arama Motorunda aradıklarınıza anında ulaşacaksınız.

Mevbank Neo'dan Aradıklarınıza Doğrudan Ulaşın

Mevbank Neo’nun yeni arama motoru ile mevzuat, içtihat ve makaleler arasında geçiş yapabilir ve aradıklarınıza Neo hızıyla ulaşabilirsiniz.  Arama çubuğundan yaptığınız kelime aramalarını Mevzuat, İçtihat ve Makale seçeneklerinin bulunduğu tek ekrandan aradığınız konuya geçiş yaparak sonucuna kolayca ulaşabilirsiniz.

Arama çubuğunun yanında bulunan "Detaylı Arama" alanında; belge tipine göre; kanun, yönetmelik, kararlar ve daha birçok başlık altında aramanızı daraltıp sonuca daha hızlı erişebilirsiniz.

Aramalarınızın sonuçlarını filtreler ile daraltabilirsiniz. Arama sonucunuzu yayın grubu, mevzuat serisi, belge tipi ve belge tarihine göre filtreleyerek görmek istediğiniz sonuca çok daha kolay ulaşabilirsiniz.

Mevbank Neo'da Yargı Kararı Arama 

Mevbank Neo'nun Yeni Nesil Arama Motoru; Yeni Nesil Karar Arama Motoru olarak da nitelendirilebilir. Çünkü; 10 milyonu aşan ve günden güne zenginleşen içtihat arşivimizde aradığınız Yargı Kararlarına en hızlı ve kolay şekilde ulaşabilirsiniz!

Bu zengin içtihat arşivi içerisinde iş yoğunluğunu düşünerek sizin için tüm aramalarınızı kolaylaştıracak yolları düşündük. Birçok farklı arama için özel seçenekler ile aradığınız içtihat anında sorgulanabilir.

İçtihat aramak için harcadığınız zamanı kısaltacak ve işinizi kolaylaştıracak Gelişmiş Arama Motorumuzun;

🎯​Sonuçlarda Filtreleme

​🔎Detaylı Arama

​📌​İçeren / İçermeyen Filtresi

özelliklerini ve daha fazlasını keşfetmek için videomuzu izleyin.

Mevbank Neo Yargı Kararı Arama Videosunda Neler Var?

Yargı Kararlarını ve diğer tüm içerikleri aramanın birçok yolu var. Gelişmiş arama motorumuzdan arama yaparak başlayalım: Arama çubuğunun içine “kıdem tazminatı” yazarak aramamızı başlatıyoruz. Yargı kararlarına ulaşmak için 3 başlık arasında “içtihat” sekmesine tıklıyoruz. İçtihat başlığının altında “yargı, danıştay kararları, bölge adliye ve bölge idare mahkeme kararları ve diğer içtihat türleri arasında hızlı geçişler yapabilirsiniz.

“Kıdem tazminatı” aramamızı sol alandaki filtreleme bölümünden görmek istediğiniz sonuç için daraltabilirsiniz. Daire türü filtresinden hukuk, ceza veya kurul kararlarını seçebilir; daire filtresinden ise istediğiniz daireyi seçebilirsiniz.

Örneğin 9. Daireyi işaretleyelim, bu seçimin sonucunda 9. Hukuk dairesinin kararlarını görüntülemiş olacağız. Sonrasında tarihe göre güncel kararları görüntülemek isterseniz 2024 yılını seçebilirsiniz.

Aradığınız kararlara daha hızlı ulaşabilmenizin “kavram fihristini” de kullanabilirsiniz. Kavram fihristinden “işe iade” seçelim, böylelikle 9. Hukuk dairesinin 2024 yılında “işe iade” ile ilgili kararları listelenecek.

Gelişmiş arama motorumuzun yanında bulunan “detaylı arama” butonu daha spesifik aramalar için ayrıca bir alandır. Detaylı Arama kısmını görmek için videomuzu izleyin.

Seçtiğiniz belge tipine göre filtreler değişiklik göstermektedir; örneğin danıştay, sayıştay ya da farklı bir içtihat tipi seçtiğinizde seçiminize özel filtreler gelmektedir. Biz örnek için 10. Hukuk Dairesinin kararlarını seçelim, ara yaptığımızda bu hukuk dairesine ait tüm kararları görüntüleyeceksiniz. Bu aramalarınızda da sol taraftaki zengin filtreleri kullanabilirsiniz. Yıla veya kavram fihristine göre aramanızı daraltabilir, çıkan kararların içerisinde kelime ile aramaya devam etmek için arama çubuğunu kullanabilirsiniz.

Detaylı arama kısmından sonuca hızlı ulaşmak için içeren ve içermeyen filtremizi kullanabilirsiniz. Bu filtredeki kullanım detaylarını görmek içinde videomuzu mutlaka izleyin.

Arama Motorumuzun gelişmiş özellikleri ile sonuca hızla ulaşacaksınız. Mevbank Neo’nun geliştirilmiş özelliklerini keşfedin!

Mevbank Neo'nun son teknoloji ve kullanıcı deneyimleri ile geliştirilmiş özelliklerini henüz keşfetmediyseniz sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçin.

☎️ Telefon: 0212 282 39 00 

📩 Mail: abone@lebibyalkin.com.tr

E-Bültenimizi İnceleyin