Akademi

BRC FOOD V.9 BİLGİLENDİRME WEBİNARI

BRC FOOD V.9 BİLGİLENDİRME WEBİNARI ONLİNE

1998 yılında İngiliz perakendeciler birliği British Retail Consortium (BRC), Endüstrideki ihtiyaçları gözönünde bulundurarak, BRC Gıda Teknik Standardını geliştirdi. BRC Standardının amacı perakendecilerin çalıştığı kendi markası ile gıda üretimi yapan üreticileri değerlendirmektir. BRC Standardı, perakendecilerin ve gıda üretimi yapan marka sahiplerinin, güvenlik ve kalite ile ilgili gerekli özeni göstermesi ve gıda üretim tesislerinde minumum hijyen standardını sağlaması amacıyla oluşturulmuştur.

Bu standarda uygunluğun sağlanabilmesi için gıda endüstrisi (tedarikçiler) altı temel kriteri yönetim sistemlerine adapte etmeleri gerekmektedir. Gerçekleştirecek olduğumuz webinarımızda yakın zamanda yayınlanan BRC FOOD V.9 versiyonuna eklenen yeni maddeleri ve mevcut maddelerdeki değişiklikleri inceleyeceğiz.

- Bu eğitim için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

- Kayıt sırasında Lebib Yalkın Mevzuat Takip Programı (Mevbank Neo) aktif abonelerine öncelik tanınacaktır.

- Bir firmadan en fazla 3 katılımcıya katılım hakkı sağlanacaktır.

- Eğitim sonunda herhangi bir eğitim materyali, sunum dosyası ya da katılım belgesi verilmemektedir.

-Katılımcıların eğitimin kaydını izleyebilme imkanı bulunmamaktadır.

Eğitim Programı

- Bu eğitim için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

- Kayıt sırasında Lebib Yalkın Mevzuat Takip Programı (Mevbank Neo) aktif abonelerine öncelik tanınacaktır.

- Bir firmadan en fazla 3 katılımcıya katılım hakkı sağlanacaktır.

- Eğitim sonunda herhangi bir eğitim materyali, sunum dosyası ya da katılım belgesi verilmemektedir.

-Katılımcıların eğitimin kaydını izleyebilme imkanı bulunmamaktadır.

Eğitim İçeriği

-Standart hakkında genel bilgilendirme

-Standart gerekliliklerinin açıklanması

-Standart protokolündeki değişiklikler

-BRCGS FOOD V.9 firmaları etkileyen madde içindeki değişiklikler ve yeni eklenen maddelerin açıklanması 

- Bu eğitim için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

- Kayıt sırasında Lebib Yalkın Mevzuat Takip Programı (Mevbank Neo) aktif abonelerine öncelik tanınacaktır.

- Bir firmadan en fazla 3 katılımcıya katılım hakkı sağlanacaktır.

- Eğitim sonunda herhangi bir eğitim materyali, sunum dosyası ya da katılım belgesi verilmemektedir.

-Katılımcıların eğitimin kaydını izleyebilme imkanı bulunmamaktadır.

EĞİTİMCİ

Siyami Aslan

Siyami Aslan

Mersin Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunudur. İş hayatına Gıda Güvenliği Denetçisi olarak başlamıştır. Yaklaşık 6 yıl denetçilik yaptıktan sonra şekerleme sektöründe faaliyet gösteren bir tesiste 1 yıl kadar fabrika müdürlüğü yapmıştır. 1 yılın sonunda tekrardan denetçilik işine geri dönmüştür. 2. Taraf denetimleri olarak (çoğunlukla Ulusal Market) 1.500’ün üzerinde Gıda ve Gıda ile temas eden malzeme üreten işletmeleri denetlemiştir.
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri konusunda Uzman Olan Siyami Aslan BRCGS FOOD V.8, BRCGS IOP V.6, FSSC 22000 V.5.1, FSPCA-PSQI, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ve ISO 22000:2018, Helal Gıda Baş denetçilik sertifikalarına sahiptir. Birçok firmaya Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri kurma konusunda aktif olarak rol almıştır.

 

- Bu eğitim için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

- Kayıt sırasında Lebib Yalkın Mevzuat Takip Programı (Mevbank Neo) aktif abonelerine öncelik tanınacaktır.

- Bir firmadan en fazla 3 katılımcıya katılım hakkı sağlanacaktır.

- Eğitim sonunda herhangi bir eğitim materyali, sunum dosyası ya da katılım belgesi verilmemektedir.

-Katılımcıların eğitimin kaydını izleyebilme imkanı bulunmamaktadır.

* BRCGS FOOD V.8 Temel Eğitimi almış olanlar;

-Standardın geliştirilmesi / işletilmesi ile ilgili çalışmalarda görev yapan kişiler,

-Konu hakkında bilgi sahibi olması gerekli görülen herkes katılabilir.

- Bu eğitim için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

- Kayıt sırasında Lebib Yalkın Mevzuat Takip Programı (Mevbank Neo) aktif abonelerine öncelik tanınacaktır.

- Bir firmadan en fazla 3 katılımcıya katılım hakkı sağlanacaktır.

- Eğitim sonunda herhangi bir eğitim materyali, sunum dosyası ya da katılım belgesi verilmemektedir.

-Katılımcıların eğitimin kaydını izleyebilme imkanı bulunmamaktadır.

• Gıda Etiketleme • ISO 22000 • BRC FOOD • Gıda Mevzuatı

  • Siyami Aslan

Ücretsiz

Yandaki Formu Doldurarak Eğitimimize Ön Kayıt Yaptırabilirsiniz…

Yandaki formu doldurduğunuzda, eğitim talebiniz tarafımıza ulaşacak ve ilgili eğitim için ön kaydınız oluşturulacaktır. Sonrasında Müşteri Temsilcilerimiz sizinle iletişime geçerek eğitim tarihi ve ücret konusunda sizi bilgilendirecektir.

Eğitimlerimizden Haberdar Olun